Ortoprotetica - Bd. Constructorilor, nr.20A, IPROMET, parter, Bucuresti, sector 6

Despre noi

De ce un blog?

Noi, echipa Ortoprotetica, am considerat mereu ca este foarte important ca dumneavoastra, pacientii nostri sa fiti informati. Orice detaliu in plus legat de patologia cu care va confruntati, despre dispozitivele medicale care v-au fost recomandate, avem certitudinea ca va contribui la cresterea calitatii vietii. Cu siguranta multe dintre subiectele despre care veti citi in articolele noastre v-au fost prezentate de medic. Daca insa momentul intalnirii cu personalul medical a fost unul incarcat de emotii pozitive sau negative, este totusi posibil ca o parte din continutul medical al discutiei sa nu o fi retinut. De aceea echipa Ortoprotetica si-a propus ca prin intermediul acestui blog sa va ofere acces nelimitat la informatii pe subiecte medicale si solutii disponibile pentru unele probleme de sanatate cu care va confruntati.

Solutiile propuse si subiectele abordate nu se substituie diagnosticarii si tratamentului recomandat de medic. De aceea va sfatuim sa utilizati informatiile ca o posibilitate de a intelege mai bine situatia medicala cu care va confruntati, nu ca o metoda de autodiagnosticare.

Kinetoterapeutii si ortoprotezistii de la Ortoprotetica vom continua sa ne folosim experienta, spiritul inovator si tehnologia de care dispunem in scopul imbunatatirii calitatii vietii dumneavoastra, persoanele cu dizabilitati si deficiente fizice, furnizandu-va solutii viabile.